Hanička

Hanička

Zakládám blog

Již několik let píšu stránky o životě začarovaného dítěte a jeho rodiny. Tím dítětem je naše dcera Hanička.
Nyní jsem se rozhodla vytvořit tento blog, kde budu v zápiscích pokračovat.
Doufám, že si sem najde cestu každý, kdo ji bude hledat.
Tak tedy vítej, kdo přicházíš s dobrým srdcem.



čtvrtek 12. června 2014

Oblékání

Oblékání 

Hanička je vlastně větší batole, nosí stále pleny, většinou leží nebo sedí na zemi. Proto stále potřebuje batolecí oblečení, jenom ve větších velikostech. U Haničky je dobré oblečení důležité, protože špatně udržuje tělesnou teplotu, snadno vystydne a nachladí se.

Kromě tílka nosí Hanička stále body, většinou s dlouhým rukávem. Také stále nosí overaly s ťapkami, polodupačky a kalhoty s laclem. Ťapky u tepláků a overalů jsou moc šikovné, protože naše Hanička si ráda sundává ponožky a studené nohy ji vůbec nevadí. V současné době má Hani velikost 122 a to začíná být problém. Velmi ráda nakupuji přes internetový mimibazar. Ale i tady začíná být problematické sehnat naši velikost, aby skutečně odpovídala.

Objevilo se několik internetových obchodů, které nabízí větší bodyčka. Cena je poměrně vysoká. Další možností je najít si švadlenu a nechat si potřebné kusy oblečení ušít na míru. Mám velmi dobrou zkušenost s paní Ulichovou, která šije dětské oblečení a po dohodě ušije i velká bodyčka a dupačky apod.